5x verkoelende travelgadgets om de hitte te trotseren

5x verkoelende travelgadgets om de hitte te trotseren

Inhoudsopgave

Het Nationaal Hitteplan is sinds vandaag van kracht en dat betekent oppassen voor oververhitting en uitdroging. Het wordt aangeraden om voldoende water te drinken en de schaduw op te zoeken, daarom vijf travelgadgets die hier perfect op aansluiten. Of je nu thuis bent of op reis…

Water drinken
Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: gehydrateerd blijven in het vliegtuig is noodzakelijk en de waterflessen van S’well zijn daar perfect voor. Vul de fles met ijskoud water voor je vertrekt en zo ben je gedurende de vlucht voorzien van een heerlijk koud water. Vind je de S’well fles te groot en bespaar je liever ruimte? De vouwbare fles van Vapur is dan een prima alternatief.

Koel reiskussen
Met een doorsnee reiskussen om je nek kun je het aardig warm krijgen en dat is lekker in de winter, maar bij warm weer laat je die liever thuis. Terwijl dat helemaal niet hoeft, want met dit vernieuwende Cool Gel & Bamboo Memory-Foam nekkussen ga je ook in de zomer comfortabel op reis. Het reiskussen biedt goede ondersteuning en reguleert je lichaamstemperatuur, zodat je het nooit meer te warm hebt.

Koude drankjes
Of je nu een dagje naar het strand gaat of een lange reis voor de boeg hebt, een koeltas houdt je spullen altijd lekker fris en koel. De dikke thermische voering zorgt voor de isolerende werking en dankzij de tweeweg ritssluiting is de coolerbag makkelijk te openen en af te sluiten. Deze koeltas biedt ruimte tot twintig liter en is verkrijgbaar in allerlei leuke prints en kleuren.

Frisse wind
Waar je ook bent, met deze gadget heb je altijd verkoeling bij de hand. Deze kleine USB-ventilator heeft twee ventilatorbladen en twee verschillende motoren, waardoor er een zachte luchtstroom ontstaat met en groot bereik. Bovendien is het mogelijk om te kiezen tussen twee standen, de ventilator is aan te sluiten pc, notebook of USB-voeding.

Uit de zon
Op het strand liggen zonder helemaal weg te branden, is niet eenvoudig in de snikhete zon. Wil je genieten van al het moois dat het strand te bieden, zonder de nadelen te ervaren? Dit windscherm van Terra Nation beschermt je niet alleen tegen de zon, maar biedt ook UV-bescherming tegen schadelijke zonnestralen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten