Dubai voordeliger verkennen met ‘My Emirates Pass’

Aanbiedingen: Dubai voordeliger verkennen met ‘My Emirates Pass’

Inhoudsopgave

Wie met Emirates reist, kan Dubai deze zomer voor minder geld ontdekken dankzij aanbiedingen en kortingen door de hele stad. Dit kan met de ‘My Emirates Pass’, die van een Emirates boarding pass een lidmaatschapskaart maakt.

Reizigers die naar of via Dubai vliegen tussen 1 juni en 31 augustus 2017 kunnen gebruik maken van diverse aanbiedingen bij een aantal van Dubai’s bekendste hotspots, simpelweg door hun Emirates boarding pass en een geldig identificatiebewijs te laten zien. Speciale tarieven starten vanaf 529 euro.

My Emirates Pass geeft klanten kortingen bij meer dan 120 toprestaurants in Dubai. De aanbiedingen zijn ook beschikbaar op een aantal recreatieve activiteiten, waaronder een bezoek aan de beste golfbanen, pretparken of luxe spa’s. Meer informatie over ‘My Emirates Pass’? Dan bezoek je hier de website.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten