Grootste pop-up waterglijbaan in Zwitserland

Grootste pop-up waterglijbaan van Europa in Zwitserland

Inhoudsopgave

Een grote pop-up waterglijbaan wordt deze zomer gebouwd in het Zwitserse bergdorpje Morgins. Het schijnt de grootste pop-up waterslide van Europa te zijn, waarbij bezoekers met 55 km/u 500 meter naar beneden kunnen roetsjen. De opblaasbare ‘splash’ zal te vinden zijn in het Walliser vakantiedorp van 28 juli tot en met 6 augustus dit jaar.

Een ticket voor de waterglijbaan dat voor 1 juni is gekocht via deze website, kan drie uur lang naar beneden roetsjen voor 22 euro per kaartje.

Een spetterende Alpenprimeur in Zwitserland: van 28 juli tot en met 6 augustus 2017 ligt de grootste pop-up waterglijbaan van Europa in Morgins. Waaghalzen razen met snelheden tot 55 km/u van de 500 meter lange opblaasbare glijbaan in het Walliser vakantiedorp. Wie voor 1 juni 2017 een ticket koopt via splashyourmountain.com, glijdt drie uur lang voor het gereduceerde tarief van omgerekend 22 Euro.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten