Retourtje Jakarta vanaf minder dan zeshonderd euro

Retourtje Jakarta vanaf minder dan zeshonderd euro

Inhoudsopgave

De Wonderful Indonesia Weeks van Garuda Indonesia zijn er weer. Tot en met 18 januari 2018 kun je jouw favoriete Indonesische bestemming boeken met hoge kortingen.

De bestemmingen waaruit je kunt kiezen, zijn uiteraard Jakarta en Bali maar ook bijvoorbeeld Lombok en Ambon. Een retourvlucht naar Jakarta wordt aangeboden vanaf €599,- en naar Bali zijn er al vluchten te boeken vanaf €639,-. Andere actiebestemmingen zijn Surabaya, Yogyakarta, Semarang en Manado. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen op basis van beschikbaarheid.

Garuda Indonesia biedt een non-stop service aan van Amsterdam naar Jakarta. Naast de full-service en Wi-Fi aan boord van de toestellen, biedt de luchtvaartmaatschappij ook een bagagevrijdom van 30kg per persoon aan. Tevens mag je een extra stuk tot 23kg gratis aan sportbagage meenemen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten