Asieldieren: in een eco bamboehuis op Bali slaap je ermee

Slaap in een eco bamboehuis op Bali met asieldieren

Inhoudsopgave

Bij Hideout Beehive kan je tijdens je verblijf knuffelen met alle asieldieren die er zijn. Het ligt op Bali middenin de bergen van de Gunung Agung vulkaan, langs de oever van de rivier tussen de rijstvelden.

Over het gebied zwerven allerlei asieldieren zoals katten en honden, waaronder een klein hondje, Tracy, komt regelmatig langs om zich te laten knuffelen. Ze mag er zelfs blijven slapen! Slapen bij Hideout Beehive is een unieke ervaring, waarbij je het authentieke Balinese dorpsleven meekrijgt. Inwoners gebruiken regelmatig de rivier om zichzelf en hun kleren te wassen.

Beehive heeft zijn eigen tuin en privézwembad. Er is een keuken, woonkamer en een badkamer met een buitendouche. Er zijn 2 slaapkamers, een op de eerste verdieping en een in een extra kamer naast het huis. Met kleine beestjes moet je geen probleem hebben, omdat je middenin de natuur zit, kan je regelmatig insecten, kikkers en muizen tegenkomen.

Je kunt tijdens je verblijf gratis een scooter huren met twee helmen erbij. Internet is er bijna niet, dus het is de perfecte plek om even tot rust te komen.

@lukemcameron / @maya_gypsy

Foto: Hideout Beehive

Je kunt de Airbnb hier boeken

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten