Top 10 winterzonbestemmingen: #6

Top 10 winterzonbestemmingen: #6

Inhoudsopgave

De zon mag dan wel lekker schijnen, maar de winter is nog niet voorbij. Genoeg kansen dus om nog naar een winterzonbestemming te vertrekken! Mexico, de Verenigde Staten, Singapore en Oman: zij kwamen al voorbij in onze top 10 zonnige bestemmingen voor in de winter.

Deze week: Douro-vallei, Portugal

Ditmaal reizen we digitaal af naar de Douro-vallei in Portugal. Een plek waar de lente net wat eerder begint dan in Nederland. Deze regio staat bekend om zijn wijnen. Deze vallei heeft een eigen micro-klimaat, hier hebben de druiven uit dit gebied hun spectaculaire smaak aan te danken. Wie dit gedeelte van Portugal in de maand maart bezoekt, loopt de kans om bijzondere roze-witte wolkenpartijen te spotten, die vooral in de heuvels voor een prachtig landschap zorgen.

Het op wellness gerichte Six Senses is de ideale plek voor een ‘spa-cation’, waar wijn als een rode draad door jouw verblijf loopt. Wie er liever op uit gaat, kan aan boord van een barco rabelo stappen. Deze boten zijn speciaal ontworpen voor de moeilijk bevaarbare rivieren van de Douro-vallei.

Nieuwsgierig naar de andere winterzonbestemmingen? Je vindt ze hier!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten