Zijn dit de vijf mooiste plekken op aarde?

Zijn dit de vijf mooiste plekken op aarde?

Inhoudsopgave

Wat zijn de mooiste plekken op aarde? Reiswebsite Holidayguru vroeg het haar lezers en dat resulteerde in een schitterende top 5. Wat opvalt: het zijn allemaal verre droombestemmingen én stuk voor stuk eilanden. Lees onze blog voor de mooiste plekken op aarde!

1. Whitehaven Beach

Op de eerste plaats vinden we een van de mooiste stranden ter wereld: Whitehaven Beach in Australië. Het spierwitte zand en de blauwe golven zorgen dan ook voor een prachtig plaatje. Je vindt dit strand ten oosten van Australië op Whitsunday Island, een van de 74 eilanden van de archipel.

2. Raja Ampat

Op nummer twee staat eveneens een eilandengroep. Nu reizen we naar de schoonheid van Raja Ampat in Indonesië. Deze beeldschone archipel is met name een paradijs voor duikers. Hier duik of snorkel je tussen allerlei verschilllende tropische vissen en kleurrijk koraal.

Het vissersdorpje Hamnoy op de Lofoten eilanden

3. Lofoten eilanden

De Lofoten eilanden vormen de enige Europese bestemming in deze top 5. Toch is het een flinke reis, want deze indrukwekkende eilanden liggen ten noorden van Noorwegen boven de poolcirkel. Daar in het verre noorden heb je een grote kans om het Noorderlicht te spotten!

4. Cookeilanden

Net zo mooi als de Lofoten eilanden, maar dan met een tikkeltje warmer klimaat: de Cookeilanden. Vlieg naar deze tropische eilandengroep in de Stille Oceaan en ga eilandhoppen tussen onbewoonde eilanden.

5. Seychellen

De witte stranden en strakblauwe zee van de Seychellen sluiten deze top 5. Wuivende palmbomen, hagelwitte stranden en het extreem helderblauwe water maken deze eilandengroep tot een van de mooiste plekken van onze aarde.

Heb jij de mooiste plekken op aarde al een keer bezocht?

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten