De vijf travelgadgets van deze week #15

De vijf travelgadgets van deze week #15

Inhoudsopgave

Voyago.nl presenteert elke week vijf te gekke travelgadgets. Deze zijn niet alleen gaaf om te hebben, ze zijn ook ideaal voor op reis. En dat is natuurlijk onmisbaar als globetrotter, veel shopplezier!

Puzzel

Leer onze hoofdstad nog beter kennen door middel van deze stadsplattegrondpuzzel, want globetrotter ben je tenslotte ook in eigen land. Doordat de puzzel uit 500 stukjes bestaat, ben je er wel even zoet mee. Door de kartonnen bus met metalen afsluitdop, bewaar je praktische manier.

City Puzzle Amsterdam – Puzzel – 500 puzzelstukjes

Smartphone projector

Dit is de ultieme gadget waarmee je jouw favoriete films en video’s eenvoudig op je muur projecteert. Alles wat je voor het echte bioscoopgevoel nodig hebt, is een smartphone en deze projector. Maar hij kan meer, zo projecteer je jouw eigen visuals voor een house party. Laat de pret beginnen!

Smart Phone Projector van Luckies of London

Batterij oplader

Mighty Charger is een oplader waarmee je niet alleen oplaadbare batterijen nieuw leven in blaast. Met deze gadget kun je namelijk ook wegwerp alkalinebatterijen opladen. Wees daarom goed voor het milieu en je portemonnee, en laad die batterijen gewoon op!

Mighty Charger: Traveleditie met USB!

Camouflage rugzak

Een gave rugzak voor een zachte prijs, die ook nog eens super praktisch is: dat is deze backpack. Hij heeft twee hoofdcompartimenten en een vak aan de voorkant, die allemaal met een rits dicht kunnen. Daarnaast omvat deze tas MOLLE-system dat ook in het leger gebruikt wordt.

Outdoor Gear Military Tactical Molle 3P Assault Backpack Mountaineerin Travel Canvas Swat Combat Camping Cycling Bag

Go Pro HERO 6

Wie kent hem niet: de GoPro HERO? Dit is de 6, de meest krachtige GoPro ooit. Deze versie filmt 60 frames per seconde in 4k beeldkwaliteit, wat zorgt voor haarscherpe en vloeiende beelden. Om het nog mooier te maken, stuurt de GoPro de opgenomen beelden via een app meteen door naar je smartphone.

GoPro HERO 6 Black

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten