Deze winter met de Sneeuw-Thalys naar de Franse pistes

Deze winter met de Sneeuw-Thalys naar de Franse pistes

Inhoudsopgave

De zomervakantie is officieel voorbij en zonnige vakantiebestemmingen maken plaats voor besneeuwde pistes. Met de Sneeuw-Thalys kunnen wintersportliefhebbers ook dit jaar de grootste skigebieden in de Franse Alpen comfortabel en zonder files bereiken. Tickets zijn te koop vanaf 13 september.

Ook dit jaar verbindt Thalys Amsterdam en Rotterdam met Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Sneeuwliefhebbers kunnen comfortabel en zonder files de grootste skigebieden in de Franse Alpen bereiken, zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of Les Arcs. De rode treinen vertrekken elke zaterdag tussen 22 december 2018 en 13 april 2019.

In december 2017 introduceerde Thalys nieuwe tarieven: Standard, Comfort en Premium. Dit jaar kunnen wintersportliefhebbers ook voor het eerst profiteren van deze tarieven tijdens hun trip naar de sneeuw:
• De Sneeuw-Thalys is te reserveren vanaf € 65 per enkele reis in de Standard klasse. De ideale oplossing om snel en goedkoop de voet van de pistes te bereiken.
• Het Comfort-tarief is nu beschikbaar vanaf € 90 per enkele reis.
• Voor degenen die optimaal willen genieten tijdens de reis (inclusief een welkomstdrankje en een maaltijd geserveerd aan de zitplaats), is het Premium-tarief beschikbaar vanaf € 139 per enkele reis.
• Snelle beslissers kunnen genieten van het Snow Flakes-aanbod. Waarbij het mogelijk is het Premium-assortiment te ontdekken vanaf € 99 per enkele reis.

Alle bekende faciliteiten van de Sneeuw-Thalys zijn ook dit jaar weer aanwezig:
• ‘Skihosts’, herkenbaar aan het rode uniform. Zij staan ter beschikking van de passagiers om hen te helpen de ski-uitrusting in de trein te installeren en bij aankomst uit te laden.
• Extra ruimte aan boord voor bagage.
• Aanzienlijke kortingen, met name op de huur van Skiset-uitrustingen en op reserveringen bij accommodatie Mes Meilleures Vacances (MMV)
• Alle reizigers kunnen daarnaast gebruik maken van gratis wifi. Zoals tijdens elke Thalys-rit.

Op uw plaatsen, klaar, reserveer… en ski!
Tickets voor de Sneeuw-Thalys zijn vanaf 13 september te koop voor alle wintersportfanaten. Te reserveren via alle gebruikelijke online verkoopkanalen van Thalys, waaronder thalys.com, de Thalys app en via de reisagentschappen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten