Zin in de zomer met deze travel musthave

Zin in de zomer met deze travel musthave

Inhoudsopgave

De lente is officieel begonnen en de zomer komt ook alweer een stukje dichterbij. Reden genoeg dus om uit te kijken naar die stranddagjes en pool party’s, of dat nu in Nederland is of bijvoorbeeld op een verre bestemming. Wij hebben een musthave gevonden die daar perfect bij past!

Je zou het een rage kunnen noemen of een trend: gigantische opblaasfiguren in de vorm van flamingo’s en eenhoorns. Voor de zomer van 2018 zijn ze helemaal hot. Ga je ontspannen aan het zwembad of dopper je liever op zee rond? Deze opblaasbare wolk met regenboog maakt jouw vakantie compleet.

Er kunnen meerdere mensen op liggen en de afmetingen zijn 240x145x135 cm. Wees je vrienden voor en haal de opblaasbare wolk nu al in huis, hier shop je hem!

Bekijk ook al onze andere travelgadgets.

Regenboog op wolk opblaasbaar eiland

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten