Lombok nieuw in winteraanbod van TUI

Lombok nieuw in winteraanbod van TUI

Inhoudsopgave

TUI Nederland gaat komend winterseizoen in samenwerking met Garuda Indonesia Lombok als vakantiebestemming aanbieden. Het Indonesische eiland zou nog niet ontdekt zijn door massatoerisme en daarom ook wel bekend staan als het authentieke Indonesië.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een traditioneel Sasak dorp. De Sasak zijn de oorspronkelijke bewoners van Lombok. Of maak een trekking tocht bij Mount Rinjani National Park. Mount Rinjani is de één na hoogste vulkaan van Indonesië. Bovendien liggen de Gili eilanden op steenworp afstand. Deze bounty-achtige eilanden aan de westkust van Lombok zijn makkelijk per boot bereikbaar. Rondom de Gili eilanden kun je uitstekend snorkelen en duiken.

Komende winter vliegt Garuda Indonesia zes keer per week van Amsterdam naar Lombok, met een overstap op Jakarta. TUI heeft een ruime stoelcapaciteit ingekocht op de vluchten op de maandag en donderdag vanaf 1 november.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten