Winnaars KLM Geslaagde Actie bekend

Winnaars KLM Geslaagde Actie bekend

Inhoudsopgave

KLM heeft geslaagde scholieren op vijftien plaatsen door heel Nederland verrast met gratis vliegtickets. Van de 210.000 scholieren die eindexamen hebben gedaan, hadden 45.000 zich aangemeld voor de KLM Geslaagde Actie. De winnaars ontvingen ieder twee KLM-vliegtickets.

‘Je tas aan een vlaggenstok hangen als je geslaagd bent is zo’n mooie Hollandse traditie, dat KLM als echt Hollands merk daar graag iets speciaals mee doet. Wij wensen iedereen die een ticket in zijn of haar rugtas heeft gevonden een prachtige reis. KLM is van alle Nederlanders en wij feliciteren alle geslaagden met het behalen van hun diploma’, zegt Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland.

Eindexamenkandidaten konden meedoen door vanaf 2 juni virtueel hun vlag en schooltas uithangen op een speciale website. Als zij op 14 of 15 juni te horen hadden gekregen dat zij geslaagd waren, maakten zij kans op de tickets. Het team van KLM trok door het land om de schooltassen van vijftien willekeurig gekozen winnaars te vullen met vliegtickets.

De hoofdprijzen zijn gevallen in Venray, Sint-Michielsgestel, Heemstede, Gouda en Denekamp. Geslaagden wonnen ieder twee vliegtickets naar een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld. Tien andere prijswinnaars vonden ieder twee vliegtickets naar een Europese KLM-bestemming naar keuze in hun schooltas.

Op de foto: een van de vijftien winnaars, Milou uit Heemstede.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten