Win twee tickets naar jouw favoriete bestemming met KLM

Win twee tickets naar jouw favoriete bestemming met KLM

Inhoudsopgave

Doe mee aan de driedaagse virtuele vliegcursus van KLM en maak kans op twee vliegtickets naar een bestemming naar keuze. Door je reisvoorkeuren aan te geven, kun je elke dag een pilotenstreep verdienen. Breng de piloot in je naar boven en win!

Na het behalen van drie strepen doe je automatisch mee en win jij wellicht twee vliegtickets naar een bestemming naar keuze. Een leuke bijkomstigheid: op de tweede dag krijg je een persoonlijk cadeautje van KLM. Wat dat is, wordt nog even geheim gehouden.

Lees hier de voorwaarden van deze winactie en doe mee!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten