Bezoek Disneyland nu virtueel vanuit huis

Ontdek Disneyland vanuit huis

Inhoudsopgave

Voorlopig zijn alle attractieparken gesloten, maar gelukkig zijn er nog veel mogelijkheden om vanaf de bank. Zo ontdekte Polygon dat de Disney-parken voor elke attractie ten minste één video hebben waar je in het avontuur wordt meegenomen. Filmen is toegestaan in Disneyland, waardoor gasten waanzinnige video’s hebben kunnen maken, die nu perfect zijn voor een dagje Disney vanuit huis!

Ga mee op avontuur met Indiana Jones

De Indiana Jones Thrill Ride is een donker, snel ritje wat spannender is dan de typische attracties van Disney. Al vanaf de eerste stap die je zet in het gebouw, waan je je in de Indiana Jones film. Na een paar minuten wandelen, kom je terecht in de achtbaan vol slangen, vleermuizen en vuur. Durf jij het aan?

Storm het water in bij Splash Mountain

In Critter Country heb je de attractie Splash Mountain. Je raadt het al: dit is een attractie waarbij je nat gaat worden. Terwijl je meerdere keren het water instormt, heeft het verder een grote grot vol zingende vogels. Natuurlijk eindig je de wildwaterbaan nog met een grote splash voordat de attractie is afgelopen.

Zing mee met It’s a small world

Een favoriet van velen is de attractie It’s a small world. Grote kans dat het liedje gelijk in je hoofd zit. Door deze multiculturele rit met de boot kun je vanuit je stoel de wereld ontdekken zonder te reizen. Het is tenslotte een kleine wereld…

Zweef net als Peter Pan

Naast It’s a small world heeft Fantasyland nog een bekende attractie, namelijk Peter Pan’s vlucht. Hoewel het een van de oudste attracties is in het park, is het nog een de meest populaire. Zweef net als Peter Pan over de stad naar Nooitgedachtland en wie weet zie je de Verloren Jongens nog.

Maak een spannende treinrit door rotsen

Zin in een wilde attractie? Bekijk dan de video van de Big Thunder Mountain achtbaan. De treinrit van Frontierland staat in alle Disney-Parken over de hele wereld. Met scherpe bochten door grote rotsen is het een van de spannendste attracties in Disneyland.

Krijg kippenvel van de piraten

In New Orleans Square heb je een attractie die je meeneemt in de film Pirates of the Caribbean. Deze spannende attractie geeft je kippenvel over heel je lijf. Overal zie je skeletten van piraten en zie je gevangen werken voor hun leven tijdens deze wildwaterbaan. En wild is het zeker!

Lotte Broers

Lotte Broers

Hi! Ik ben Lotte en werk op de redactie bij Voyago.nl. Ik houd van reizen en kan niet wachten om de wereld meer te gaan ontdekken. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland, waar je mij kan vinden op het prachtige Kreta. Spanje blijft ook een favoriet, zeker na vijf maanden in Noord-Spanje te hebben gewoond. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje via info@voyago.nl!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten