Booking.com: 5x leukste dierentuinen plus verblijf

Booking.com: 5x leukste dierentuinen plus verblijf

Inhoudsopgave

Booking.com stelde een lijst samen van de leukste plekken ter wereld om te overnachten tussen de dieren. De toplijst is gebaseerd op reviews van reizigers, die het meest fan zijn van de volgende dierentuinen:

1. De Zoologischer Garten van Berlijn, Duitsland
Vanuit de hotelkamers van het 25Hours Hotel Bikini Berlin kijk je zo op het grote dierenrijk van de Zoologische Garten.

2. San Diego Zoo, Verenigde Staten
Deze dierentuin bestaat al ruim 100 jaar. Op enkele minuten lopen ligt het hotel Inn at the Park, en de naam zegt het al: alle bijzondere diersoorten van de Zoo zijn hier je nieuwe buren.

3. Taronga Zoo Sydney, Australië
In deze Zoo, gelegen aan de haven van Sydney, herbergt meer dan 4.000 dieren. Genoeg te zien dus! Slapen doe je hier volgens vele reizigers het beste bij Cremorne Point Manor

4. De Singapore Zoo, Singapore
Deze grote dierentuin is goed voor meer dan 10.000 aanbevelingen van Booking.com gebruikers. Een bezoek aan deze tropische dierentuin kun je het beste combineren met een overnachting in Quincy Hotel by Far East Hospitality.

5. De dierentuin van Wrocław, Polen
Aangeraden wordt om deze Poolse dierentuin te combineren met een verblijf in The Grape Hotel; een 19e eeuwse villa waar je kunt ontspannen in het binnen zwembad. Klinkt goed toch? En 600 meter verderop loop je al de dierentuin in.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten