Booking.com helpt je op weg met ‘Book te US list’

Inhoudsopgave

Booking.com introduceert de ‘Book the U.S.’ list waarmee reizigers geïnspireerd worden om de meest bijzondere accommodaties in Amerika te zoeken en te boeken. Memorabele verblijven in het Empire State Building, de AmericanAirlines Arena en een Nick Jonas Tour Bus, die op geen enkele andere lijst staan. De coolste spots in alle staten!

De bucketlist is met zorg samengesteld door de specialisten van Booking.com en biedt unieke accommodaties in alle vijftig staten van de Amerika (plus Washington D.C.). Om knallend van start te gaan begint Booking.com met drie ‘once-in-a-lifetime’-ervaringen op wereldberoemde locaties. Deze exclusieve verblijven worden op de ochtend van 7 maart beschikbaar gemaakt via booking.com/BooktheUS. Bezoekers van Booking.com kunnen er voor één nacht, en alleen donderdag 8 maart, een verblijf boeken:

Empire State Building in New York, New York
Je kent het uit films en miljoenen bezoekers uit de hele wereld komen er om de iconische wolkenkrabber met eigen ogen te zien. Maar wat nog nooit eerder is gebeurd: één gelukkige gast mag, samen met iemand anders, een nachtje spenderen in het beroemde Empire State Building in New York City. Van een diner op het observatieterras tot een yogasessie bij zonsondergang met uitzicht op de skyline van Manhattan, de Booking.com Experience in het Empire State Building is een onvergetelijke ervaring in ‘the city that never sleeps’.

The Ultimate Nick Jonas Tour Bus in Los Angeles, Californië
Booking.com biedt één stel gelukkige fans een onvergetelijke ervaring om te slapen in de Ultimate Nick Jonas Tour Bus, een beleving waar menigeen jaloers op zou zijn! De singer-songwriter, acteur en muziekproducent geeft samen met Booking.com zijn fans de mogelijkheid om jezelf eens heerlijk thuis te voelen in een bus die op maat gemaakt is voor de ster zelf. De bus met één slaapkamer is ingericht met Nick’s favoriete spullen, films waarin hij acteert… en eventjes met hemzelf. Ja, Nick komt komt zelf ook even langs voor een persoonlijke meet-en-greet met de gelukkige!

AmericanAirlines Arena in Miami, Florida
Een Booking.com-suite in de thuisbasis van Miami’s favoriete basketbalteam, en jij kunt er een nachtje verblijven. De gigantische suite in de tweede ring van de AmericanAirlines Arena maakt zelfs seizoenkaarthouders en hall-of-famers jaloers. Voor één nacht is deze sporttempel in Miami jouw huis, maar er is meer, want je krijgt er een live NBA-basketbalwedstrijd te zien vanuit je luie stoel, met goed zicht op het veld, een vip-tour en nog veel meer.

Voor deze drie geweldige accommodaties geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bezoekers uit de hele wereld kunnen via Book the US boeken. Naast deze verblijven vind je op de ‘Book the US’ list nog vele andere onderkomens in alle uithoeken van Amerika, voor elk budget en ieder type reiziger. Kies tussen nationale monumenten en grotten, woonboten, treinstellen, tiny houses, kastelen, boomhutten en nog veel meer, midden in grote steden of op afgelegen locaties op het platteland, in de bergen of aan de kust.

Hier zijn een paar van de locaties die je op ‘Book the US’ kunt verwachten:

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten