Cocoonen op het strand in je UV-bestendige pop-up shelter

Cocoonen op het strand in je UV-bestendige pop-up shelter

Inhoudsopgave

Het Duits/Griekse label Terra Nation brengt haar strand shelters en parasols nu ook naar de Benelux. De lichtgewicht zonbeschermers geven 98 procent UV-bescherming tegen schadelijke zonnestralen, wat vergelijkbaar is met factor 50.

Dankzij het ingenieuze ‘pop-up’ frame zijn de shelters binnen enkele seconden stevig opgezet. Je spullen kunnen in de opbergvakken zodat ze altijd bij de hand zijn. Alle modellen bieden een 360 graden view, zodat je zicht hebt op je omgeving. Maximaal en veilig genieten van de zon met minimale inspanning, zo relaxed kan dat zijn.

Hare Kohu Plus – voor 2 personen

De Hare Kohu Plus biedt bescherming voor 2 personen en heeft grote ventilerende ramen van gaas voor een 360 graden view. Voor wat meer privacy sluit je de shelter eenvoudig met het doek. In de vakken aan de binnenzijde berg je veilig spullen op. De Hare Kohu Plus weegt slechts 2 kilo en wordt geleverd met een draagtas met schouderband. Opgezet is de afmeting 180x110x180 cm(lxbxh), in de draagtas slechts 14×70 cm, dus ook bij een vliegreis als bagage mee te nemen.

Kau Kohu Ultra – tot 4 personen

De super ruime Kau Kohu Ultra biedt je eigen cabin op het strand en heeft extra clip-on zijkanten voor meer schaduw. Met het grondzeil is de shelter af te sluiten voor wat meer privacy terwijl je toch zicht houdt op de omgeving dankzij de grote ventilerende ramen van gaas. De Kau Kohu Ultra heeft een gewicht van 4,8 kilo en een afmeting van 154x250x150 (lxbxh) en wordt geleverd met draagtas.

Terra 231411 Kau Kohu – Windscherm – 160 cm x 250 cm – Sand

Roa Kohu – 1 tot 3 personen

Deze aerodynamische shelter is ideaal wanneer de wind wat sterker is en biedt dankzij de zijden van gaas toch een 360 graden zicht. Het gronddoek heeft een afmeting van 185×175 cm, weegt slechts 2,8 kilo en wordt tevens geleverd met compacte draagtas. Aan de binnenzijde heeft de Roa Kohu enkele opbergvakken.

Rua Kiri Plus – Parasol

De Rua Kiri Plus in beige-zand of blauw neem je in een handige draagtas mee naar het strand en is eenvoudig op te zetten. Het doek biedt 98 procent UV-bescherming tegen schadelijke zonnestralen. De parasol heeft ventilatieopeningen en de baleinen met afgeronde uiteinden om letsel te voorkomen, hebben ogen zodat je er bij veel wind scheerlijnen aan kunt bevestigen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten