Disneyland Paris gaat weer open op 17 juni 2021

Disneyland Paris

Inhoudsopgave

Binnenkort komen magische dromen weer uit, want Disneyland Paris gaat weer open op 17 juni 2021, te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village. Het is tijd om weer te genieten van de iconische attracties en de Disney Figuren. En er is ook nieuwe magie te beleven: nieuwe selfie spots en verrassingsoptredens met de Disney Figuren, de nieuwe attractie Cars Road Trip en binnenkort de opening van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Boekingen kunnen worden gemaakt met volledig flexibele boekingsvoorwaarden voor zowel verblijven als toegangstickets.

Disney Figuren

Er komen veel selfie spots en verrassende optredens in de Disney Parken met Disney, Pixar, Marvel en Star Wars Figuren. De Figuren verschijnen op nieuwe manieren en soms op onverwachte plekken. Een nieuwe galactische ervaring met Star Wars legendes wordt toegevoegd, samen met de terugkeer van The Cheshire Cat Express Train met vrienden uit Alice in Wonderland, Mickey, Minnie en hun vrienden, de Marvel Superhelden en Anna en Elsa.

Op de foto met een van de Disney Figuren.

Cars Road Trip

Als onderdeel van de voortdurende transformatie van het Walt Disney Studios Park, opent vanaf de heropening de nieuwe attractie Cars Road Trip. Tijdens een roadtrip op Route 66 met Cars thema, ontdekken gasten lokale natuurwonderen, zoals ‘s werelds grootste slotbout en de Cars-tastrophe Canyon, terwijl ze populaire Figuren tegenkomen zoals Bliksem McQueen en Takel. Het Walt Disney Studios Park is de plek waar Pixar dromen speelser zijn dan ooit.


Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Met de langverwachte opening van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel op 21 juni 2021, toont Disneyland Paris haar toewijding om voortdurend te investeren in de gastervaring en de succesvolle strategie om meer Disney verhalen in haar hotels te brengen. Dit ambitieuze hotel viert de Marvel Superhelden en hun verhalen, maakt Marvel dromen machtiger dan ooit en dompelt gasten onder in de cultuur en levendige energie van New York City. Dit viersterrenhotel, ingericht als een kunstgalerie in New York, brengt een eerbetoon aan de thuisplaats van vele Marvel Superhelden en hun bedenkers en biedt eersteklas comfort en persoonlijke service.

Ben jij toe aan de magie van Disney? Boek dan nu jouw verblijf inclusief Disneyland Paris Tickets.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten