Disneyland Paris: niet te missen ervaringen in 2020

Super Hero Station

Inhoudsopgave

Disneyland Paris heeft gisteren de noviteiten voor 2020 bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen Frozen Celebration werd bijvoorbeeld aangekondigd en er werden meer details gegeven over het Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel.

Marvel Hotel

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel opent in de zomer van 2020 en wordt het eerste Marvel hotel ter wereld. Het hotel is geïnspireerd op een kunstgalerie in New York, als eerbetoon aan de stad van veel iconische Marvel Superhelden en de kunstenaars die ze gecreëerd hebben. Het vernieuwde Hotel New York heeft met meer dan 300 stukken één van de grootste Marvel kunstcollecties ter wereld, waaronder exclusieve en nooit eerder vertoonde kunststukken.

Ook de kamers zijn volledig opnieuw ontworpen, geheel in Marvel thema en met verwijzingen naar onder andere Iron Man, de Avengers en Spider-Man. Wie een van de Club kamers of Suites verblijft, kan gebruik maken van een speciale receptie en heeft toegang tot de Empire State Lounge. Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel wordt bovendien het eerste Disney Hotel dat Marvel Superhelden ontvangt, op een speciale locatie: Super Hero Station. Hier kun je jouw favoriete Marvel personages ontmoeten en dit vastleggen op de unieke fotolocaties. Je kunt al een kamer in het hotel boeken vanaf 5 november 2019.

Spider-Man Suite
Spider-Man Suite

Uitbreiding park

Zoals je eerder kon lezen, wordt het Walt Disney Studios Park uitgebreid met een nieuw Marvel Superhelden-themagebied genaamd Avengers Campus. Dit gebied is onderdeel van een meerjarige uitbreiding van het park dat ook een Frozen en Star Wars land bevat en opent in fases vanaf 2021. Avengers Campus biedt de gasten nieuwe avontuurlijke attracties, ontmoetingen, nieuwe shows en restaurants. Een van de highlights is de Disney attractie gewijd aan Spider-Man, waar je kunt ervaren hoe het is om echte superkrachten te hebben. Daarnaast komt het Marvel Superhelden Seizoen van 24 maart 2020 tot 7 juni 2020 na twee succesvolle edities terug.

Ook Frozen krijgt een eigen seizoen tijdens Frozen Celebration van 11 januari tot 3 mei 2020. De festiviteiten omvatten onder andere vier keer per dag een nieuwe show op de paraderoute met hele nieuwe vloot. In Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park opent een interactief Frozen avontuur genaamd Frozen: A Musical Invitation. Waar je naar het koninkrijk Arendelle gebracht en uitgenodigd wordt om jouw favoriete personages te zien in verschillende ruimtes. Frozen: A Musical Invitation komt op 17 november al naar het Walt Disney Studios Park om een voorproefje te geven van wat er gaat komen tijdens de komende Frozen Celebration.

Animation Celebration
Animation Celebration

Speciale evenementen

Nieuw op het gebied van evenementen is de eerste editie van de Disneyland Paris Princess Run van 8 tot 10 mei 2020. Met races voor hardlopers van alle leeftijden, limited-edition medailles, professionele fotografen en de kans om Disney figuren te ontmoeten. Daarnaast staat voor de lente van 2020 in Studio D een nieuwe interactieve show voor de allerkleinsten te wachten, in het gezelschap van Mickey, Minnie en hun vrienden van Disney Junior. Andere speciale evenementen omvatten het festival Electroland (weekend van 4 juli 2020), de vierde editie van de Disneyland Paris Run Weekend in september en de Pride: 2020-edition (6 juni 2020).

Meer seizoenen

– Disney’s Halloween Festival van 28 september t/m 3 november 2019.
– Disney’s Betoverende Kerst van 9 november 2019 t/m 6 januari 2020.
– Legends of the Force: A Celebration of Star Wars van 11 januari t/m 15 maart 2020.
– Het Lion King & Jungle Festival komt terug in de zomer van 2020.

Kaartjes voor Disneyland Paris en Walt Disney Studios vind je hier.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten