De engste locatie voor een hotel vind je in Peru

De engste locatie voor een hotel vind je in Peru

Inhoudsopgave

In Peru bevindt zich een hotel dat van glazen bollen is gemaakt. En dat is nog niet het opvallendste, want het ligt ook nog eens aan de rand van een klif. De bollen trekken de aandacht van vele reizigers en avonturiers. En terecht!

De Skylodge Adventure Suites in Peru hangen aan de top van een berg bij de Heilige vallei van de Inca’s en zijn gemaakt door Natura Vive. Het hotel is gemaakt van drie glazen bollen waar tot wel acht mensen kunnen slapen. Vanaf je slaapplek heb je een prachtig uitzicht over de vallei. Het is wel een hele wandeling om er te komen, je moet namelijk 400 treden op. Naar beneden kan weer via een zipline of via dezelfde trap. Het is duidelijk niks voor personen met hoogtevrees!

Een soortgelijke ervaring is Padjajaran Anyar bij Mount Parang op West-Java. Dit bestaat uit glazen ruimtes vastgemaakt aan de berg tussen de vier- en negenhonderd meter hoogte. Het is alleen te bereiken via een via ferrata of een zipline.

De prijzen bij de Skylodge Adventure Suites beginnen bij €368. Bij Padjajaran Anyar kun je terecht vanaf €173.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten