FlixBus biedt nieuwe routes en betere aansluitingen

FlixBus biedt nieuwe routes en betere aansluitingen

Inhoudsopgave

FlixBus breidt flink uit in Nederland, nieuwe binnenlandse en internationale routes starten op 27 april en begin mei en juni. Hierbij wordt Limburg, maar ook Groningen beter aangesloten aan de Randstad. FlixBus viert 3,3 miljoen vervoerde passagiers in Nederland sinds haar marktintrede tweeënhalf jaar geleden.

De mobiliteitsaanbieder kijkt vooral naar de regio’s, die met het huidige OV minder goed zijn ontsloten. In lijn met haar zomerdienstregeling start FlixBus een aantal nieuwe routes. Meer Nederlandse steden worden aangesloten, onder meer Maastricht, Eindhoven, Heerlen, Rotterdam en Den Haag, aan Zuid-Duitsland.

Frequenties naar Noordrijn-Westfalen en Frankfurt worden verhoogd. Rotterdam en Den Haag worden voor het eerst aan Noord-Duitsland aangesloten. Vanuit Amsterdam gaat het vanaf juni voor het eerst rechtstreeks naar Milaan. Succesvolle routes naar België en Frankrijk worden nog vaker bediend. Vanuit Brabant en Limburg zijn nu ook De Panne en Oostende aan de Belgische kust bereikbaar.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten