Disney Cruise Line onthult nieuwe bestemmingen voor 2022

Disney Cruise Line

Inhoudsopgave

Disney Cruise Line biedt families spannende avonturen over de hele wereld in de zomer van 2022, inclusief routes naar nieuwe bestemmingen en favoriete aanleghavens in de Griekse eilanden, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Alaska en het Caribisch gebied. Bovendien brengen zomerafvaarten de gasten voor het eerst vanuit Miami naar Castaway Cay, het betoverende privé-eiland van Disney in de Bahama’s.

Terwijl we ons voorbereiden op een terugkeer naar zee zodra het mogelijk is, blijven we naar de toekomst kijken en meer cruisemogelijkheden voor gezinnen ontwikkelen. Het aanbieden van diverse nieuwe routes voor de zomer van 2022 toont onze toewijding om meer gasten naar meer bestemmingen over de hele wereld te brengen terwijl we plannen maken voor extra schepen in de komende jaren”, aldus Thomas Mazloum, President van Disney Cruise Line.

Verken de Griekse eilanden

In de zomer van 2022 zal een nieuw aantal bestemmingen deel uitmaken van de grote rondreis van de Disney Magic door Europa, die begint met routes langs de Griekse eilanden en de Middellandse Zee. Daarna gaat het Disney schip naar Noord-Europa voor cruises naar de Oostzee, de Britse eilanden, IJsland en de Noorse fjorden. Vijf nieuwe aanleghavens in Europa zijn onder meer Chania, Griekenland; Porto, Portugal; Riga, Letland; Maloy, Noorwegen; en Nynashamn, Zweden, vlakbij Stockholm.

Vanuit Rome brengen cruises van acht, negen en twaalf nachten naar Griekenland gezinnen naar de prachtige landschappen en archeologische wonderen van bestemmingen zoals Piraeus, de toegangspoort tot Athene, en naar de spectaculaire Griekse eilanden Santorini en Mykonos. Een cruise van negen nachten markeert de eerste keer dat Disney Cruise Line Chania in Griekenland op het eiland Kreta aandoet, bekend om zijn charmante haven en Venetiaanse en Florentijnse invloeden.

Disney Cruise Line
Santorini.

Mediterrane routes vanuit Barcelona, Spanje, zullen een mix van niet te missen locaties bezoeken, waaronder Rome en Napels, plus kustplaatsen aan de Franse Rivièra zoals Villefranche en Cannes. Tijdens een cruise van zeven nachten van Barcelona naar Dover in Engeland, zal Disney Cruise Line voor het eerst een bezoek brengen aan Porto, Portugal, een kuststad met ouderwetse charme in een van ‘s werelds toonaangevende wijnregio’s en beroemd om de Port.

Andere nieuwe aanleghavens in Noord-Europa zijn onder meer Riga, de hoofdstad van Letland en de grootste metropool in de Baltische staten; Nynashamn, Zweden, een prachtige badplaats net buiten Stockholm; en Maloy, Noorwegen, een charmant kustplaatsje met zilveren zandstranden en historische vuurtorens.

Zie jij een Disney Cruise wel zitten? Boek dan nu alvast jouw reis!

Avonturen in Alaska            

De Disney Wonder keert in het zomerseizoen 2022 terug naar Alaska om de adembenemende natuurlijke vergezichten, gletsjers en wilde dieren te ontdekken. Vertrekkend vanuit Vancouver, Canada, zullen de meeste van deze cruises van zeven nachten een bezoek brengen aan Dawes Glacier, Skagway, Juneau en Ketchikan. Twee van de cruises zullen Icy Strait Point aandoen in plaats van Skagway.

Elke Alaska cruise biedt avontuur in de haven en plezier aan boord van het Disney schip, met adembenemende landschappen, spannende Port Adventures en speciale Disney Cruise Line-accenten die de pracht en geest van ‘The Last Frontier’ aan boord tot leven zullen brengen.

Disney Cruise Line
Alaska

Eerste zomercruises ooit vanuit Miami

Voor de allereerste keer kan je tijdens het zomerseizoen vanuit Miami ook Castaway Cay bezoeken. Elke cruise vanuit Miami in de zomer van 2022 omvat een stop op het paradijselijke privé-eiland van Disney. De Disney Dream vertrekt op 7 juni voor het eerst ooit vanuit Miami. Voorheen had het schip alleen Port Canaveral, Florida, als thuishaven.

Naast Castaway Cay, zullen cruises van drie en vier nachten vanuit Miami een bezoek brengen aan Nassau, Bahama’s, terwijl cruises van vijf nachten een stop maken in Grand Cayman of Cozumel, Mexico. Een speciale afvaart van vijf nachten omvat twee stops op Castaway Cay, samen met een bezoek aan Nassau.

Tropische vakanties vanuit Port Canaveral

Tropische vakanties naar het Caribisch gebied en de Bahama’s gaan verder aan boord van de Disney Fantasy vanuit Port Canaveral nabij het Walt DisneyWorld Resort in Orlando, Florida. Elke Disney Fantasy cruise brengt een bezoek aan Castaway Cay.

De Disney Fantasy zal in de zomer van 2022 verschillende routes naar het oostelijke en westelijke Caribisch gebied varen, waaronder routes van zeven nachten, een speciale cruise van vijf nachten en een uitgebreide cruise van negen nachten.

De Disney Fantasy cruise van negen nachten brengt voor het eerst een bezoek aan Roseau, Dominica, een bestemming in het oosten van de Caraïben vol natuurlijke warmwaterbronnen, prachtige watervallen en tropische regenwouden. Dit bergachtige eiland wordt begrensd door ongerepte stranden en kristalhelder water, perfect voor wateractiviteiten.

Wil jij ook een Disney Cruise ervaren? Boek dan nu alvast jouw reis!

Nog meer magie aan boord van de Disney Wish

Het nieuwste Disney schip, de Disney Wish, zal zijn eerste reis afleggen in de zomer van 2022. Informatie over routes en boekingen voor dit schip wordt op een later tijdstip vrijgegeven.

De Disney Wish toont het meeslepende familie-entertainment, de betoverende verhalen en de ongeëvenaarde service die alleen Disney kan bieden. Het schip wordt aangedreven door vloeibaar aardgas, of LNG, een van de schoonste brandstoffen die er zijn. Met ongeveer 144.000 bruto ton en 1.250 gastenhutten zal het schip iets groter zijn dan de Disney Dream en Disney Fantasy.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten