Tunis ontvangt eerste Four Seasons hotel

Tunis ontvangt eerste Four Seasons hotel

Inhoudsopgave

Tunesië mag zijn eerste Four Seasons hotel verwelkomen. Eind 2017 opent het hotel zijn deuren in de hoofdstad Tunis. Four Seasons Hotels and Resorts werkt hiervoor samen met de Tunesische investeerdersgroep Makbrouk Group.

Het hotel komt aan de heuvalkant van Gammarth te liggen, een exclusievere wijk met veel luxe hotels. Het strand ligt op 500 meter afstand en dichtbij de culturele bezienswaardigheden van Tunis. Het Four Seasons beschikt over 200 ruime kamers, velen worden voorzien van een buiteenterras met uitzicht op het Middellands Zeegebied.

De inspiratie voor het hotel is gehaald uit de Arabische wereld en is gecombineerd met Mediterrane invloeden. De gasten kunnen er onder andere gebruikmaken van een spa en verschillende zwembaden.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten