Game of Thrones Studio Tour opent begin 2022

Inhoudsopgave

De langverwachte officiële Game of Thrones Studio Tour gaat op 4 februari 2022 open voor bezoekers. De Game of Thrones Studio Tour vindt plaats in de Linen Mill Studios in het Noord-Ierse Banbridge, de originele opnamelocatie van deze enorm succesvolle HBO-serie. De tour vervoert fans naar het hart van Westeros voor een adembenemende fantasywereld, originele sets, props en kostuums en nog veel meer onderdelen van achter de schermen. Kaartjes en cadeau-ervaringen voor de langverwachte Game of Thrones Studio Tour zijn vanaf vandaag, 1 december 2021, te koop op www.gameofthronesstudiotour.com.

Winterfell

De fonkelnieuwe interactieve ervaring van maar liefst 34.000 vierkante meter biedt fans de mogelijkheid om een gigantisch aanbod aan originele sets, kostuums, props en decorstukken te bekijken om helemaal op te gaan in de Seven Kingdoms. Fans stappen de iconische Great Hall in Winterfell binnen waar Jon Snow werd uitgeroepen tot koning van het noorden. Ze bekijken de imposante Dragonstone-troon van Daenerys Targaryen, duiken in de fantastische props, wapens en visuele effecten van Game of Thrones  en komen meer te weten over al het vakmanschap dat de serie op onze schermen tot leven wekte. De immersieve en zintuiglijke ervaring gebruikt de allernieuwste ontwerpen en technologie om de wereld van Westeros op te roepen en de serie levensecht te verbeelden – van de King’s Landing, Winterfell, Dragonstone, de Wall en alle gebieden daarachter.

Game of Thrones

We verheugen ons enorm op de opening van de allereerste Game of Thrones Studio Tour in de Linen Mill Studios. Het besef dat je op precies dezelfde plek staat als waar enkele van de gedenkwaardigste scènes uit de serie zijn gefilmd, is een heel bijzondere ervaring en we weten zeker dat de fans van Game of Thrones dat ook zo zullen ervaren als ze de enorm gedetailleerde sets, kostuums en props van dichtbij kunnen bekijken.”

Peter van Roden

Senior Vice President van Warner Bros. Themed Entertainment,

Veiligheid

De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat voorop bij de Game of Thrones Studio Tour. Doel is om ervoor te zorgen dat alle gasten veilig kunnen genieten van de Studio Tour Experience met inachtneming van de maatregelen voor afstand houden en hygiëne.

Game of Thrones

Game of Thrones

Game of Thrones van HBO werd in 207 landen en regio’s uitgezonden en was goed voor recordbrekende kijkcijfers. Gedurende de acht seizoenen ontwikkelde de serie zich tot een van de grootste en meest legendarische uit de tv-geschiedenis. In april 2021 vierde Game of Thrones zijn ijzeren jubileum omdat het tien jaar geleden was dat de eerste aflevering werd uitgezonden. De fantasyserie blijft toegewijde fans aan zich binden en met een nieuwe serie op komst, House of the Dragon die in 2022 op HBO en HBO Max zal worden uitgezonden, heeft het publiek alweer iets om naar uit te kijken.

We zijn ontzettend blij met de opening van de Game of Thrones Studio Tour in de Linen Mill Studios. Met deze nieuwe attractie hebben fans van de serie een extra goede reden om in 2022 en nog vele jaren daarna op vakantie te gaan naar Noord-Ierland. In de laatste tien jaar heeft Noord-Ierland fans uit alle uithoeken van de wereld verwelkomd voor het échte Westeros – het land van prachtige landschappen, kusten en bergen die te zien waren in sommige van de gedenkwaardigste scènes uit de serie. De Game of Thrones Studio Tour is makkelijk bereikbaar vanuit Dublin en Belfast. De tour biedt fans een geweldige kans om achter de schermen te komen en op te gaan in de decors, props en kostuums uit de serie. Het brengt de Seven Kingdoms op sterke wijze tot leven, op exact die plek waar het allemaal begon.”

Niall Gibbons

Chief Executive of Tourism Ireland
Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten