In dit hotel kun je biertjes tappen in je kamer

In dit hotel kun je biertjes tappen op je kamer

Inhoudsopgave

Hotel The Doghouse is zeker niet geschikt voor een vakantie met de kleine. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom. Nou, The Doghouse is het eerste bierhotel ter wereld en het is sinds vandaag geopend! Tap je eigen biertjes op je hotelkamer en speel bierpong in de lobby.

Het begon allemaal in maart 2017. Het Schotse Brewdog startte de crowdfundingactie voor het eerste craft beer hotel ooit. Sinds vandaag is het hotel in Columbus, Ohio, open voor alle bierliefhebbers.

In het hotel bevinden zich 32 kamers. Alle kamers zijn voorzien van mini-koelkasten waar je – natuurlijk- bier kunt pakken, taps met bier van het seizoen en een spa waar gebruik gemaakt wordt van bierproducten. Sommige kamers hebben ook een wet bar waar je uitkijkt over de zuurbierfaciliteiten van Brewdog. Zoals de naam van het hotel al zegt, zijn er ook hondvriendelijke kamers te boeken.

Bij het inchecken krijgen de gasten, gegroet door een bartender, hun eerste biertje. In de lobby vinden activiteiten plaats zoals bierpong en er is een interactief biermuseum.

James Watt, CEO van Brewdog, zegt: ‘Dit zal het eerste en enige craft beer hotel ter wereld zijn, van het inchecken tot het uitchecken.’

De prijzen van de normale kamers beginnen bij $162 (€139) per nacht. Voor de échte liefhebbers is er de BrewMaster Suite vanaf $284 (€244).

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten