Stap binnenkort in bij een craft beer vlucht met BrewDog

Inhoudsopgave

BrewDog heeft aangekondigd een vlucht te gaan uitvoeren met craft beer als thema. De vlucht zal op 21 februari vertrekken van Londen naar Columbus in Ohio, en terugkeren op 25 februari.

Dit zal de hoogste bierproeverij ooit worden, met nieuw bier dat speciaal ontworpen is om beter te smaken op deze hoogte. Er zal eten geserveerd worden met daarbij natuurlijk een BrewDog biertje, en voor wat entertainment wordt gezorgd door middel van het BrewDog Network, een videobibliotheek gevuld met allerlei filmpjes over hoe het brouwen en mixen van drankjes werkt.

Wanneer je geland bent, is het nog lang niet voorbij. De passagiers kunnen namelijk bij het BrewDog Columbus hotel achter de schermen meekijken, langsgaan bij verschillende lokale brouwerijen en bars en een dagtripje maken naar Cincinnati om daar te kijken bij de brouwerijen.

De vlucht zal helaas alleen beschikbaar zijn voor aandeelhouders van de brouwerij. Je moet dus investeren in het bedrijf om mee te mogen. Een ticket kost iets meer dan €1400. Hier zitten de vluchten, excursies en verblijf bij. Wil je in het Columbus hotel verblijven, betaal je iets extra’s. Het kost iets, maar dan heb je ook wat!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten