Black Friday: scoor nu goedkope vliegtickets

Inhoudsopgave

Verschillende vliegmaatschappijen doen mee aan Black Friday, dus sla nu je tickets voor je volgende vakantie in! Wij zetten de deals voor je op een rijtje.

Black Friday met Ryanair

Op de website van Ryanair komen er komende dagen nog verschillende deals online. Voor een tientje heb je nu al een enkeltje naar verschillende Europese steden! Vertrekken kan vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam. Wel moet je vliegen tussen december 2018 en eind februari 2019. Onder andere Fez in Marokko en Porto in Portugal zitten ertussen, dus neem zeker een kijkje!

Blue Fly Days met KLM

KLM trekt zich niks aan van Black Friday, maar gaat voor de Blue Fly Days. Verschillende vluchten zijn afgeprijsd, zowel binnen Europa als intercontinentaal. Reizen kan een ruime periode: tot met 30 oktober volgend jaar. Alleen in de kerstperiode en zomervakantie gelden de acties niet. Je kunt nu voor maar €549 naar Mauritius vliegen, dus pak die kans!

Black Friday met TUI

TUI zal van 23 november tot met 26 november een aantal zeer scherpe deals online plaatsen. Ook betaal je geen boekingskosten op de geselecteerde reizen. Onder andere New York en de Canarische Eilanden behoren tot de mogelijkheden.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten