Black Friday 2019: deals die je niet mag missen

Black Friday 2019: deals die je niet mag missen

Inhoudsopgave

Het is bijna weer zover: aanstaande vrijdag is het Black Friday. Talloze bedrijven stunten op deze dag met speciale prijzen en aanbiedingen, zo ook luchtvaartmaatschappijen en andere reisorganisaties. We hebben een aantal van de meest opvallende acties geselecteerd.

KLM viert Black Friday met ‘Blue Fly Days’

KLM viert Black Friday dit jaar met de ‘Blue Fly Days’. De luchtvaartmaatschappij begint op donderdag 28 november te stunten met hoge kortingen op vliegtickets naar uiteenlopende bestemmingen.

De Blue Fly Days is KLM’s antwoord op Black Friday, maar begint op donderdag 28 november en duurt tot en met maandag 2 december. De luchtvaartmaatschappij zet vliegtickets naar 30 verschillende bestemmingen in de uitverkoop, zoals naar Sint Maarten, San Francisco en Johannesburg.

De overige bestemmingen die gedurende de Blue Fly Day afgeprijsd zullen zijn, worden nog niet onthuld. KLM verwijst naar haar nieuwsbrief en social media kanalen voor meer informatie over de actie.

Korting op alle Europese vluchten van LEVEL

Ter gelegenheid van Black Friday biedt luchtvaartmaatschappij LEVEL tot 30 procent korting op alle Europese vluchten. Tickets kunnen tot 2 december geboekt worden via www.flylevel.com.

Diegene die al met het idee speelden om tijdens Black Friday hun volgende vakantie te boeken, kunnen hun slag slaan: een week lang, tussen 26 november en 2 december, biedt LEVEL tot 30 procent korting op alle Europese vluchten met een reisperiode van 7 januari 2020 tot en met 17 mei 2020. Tickets kunnen geboekt worden met de kortingscode ‘LEVEL30’.

Bij het LEVEL Basic tarief zit één gratis stuk handbagage tot 10kg in de prijs inbegrepen. Wil je tijdens je trip uitgebreid winkelen of een paar extra outfits meenemen voor een langer verblijf? Gebruik dan het Optima tarief, hier zit één stuk check-in bagage tot 25kg bij de prijs inbegrepen. De huidige Black Friday deal geldt voor beide tarieven.

Black Friday LEVEL

Ryanair’s ‘Cyber Week’ Dag 4: korting op retourvluchten in de winter

Ryanair heeft vandaag (woensdag 27 november) een winteruitverkoop gelanceerd, met tot wel €20 korting op retourvluchten van december tot februari via haar Europese netwerk.

Deze actie is onderdeel van Ryanair’s ‘Cyber Week’, waarin klanten van de luchtvaartmaatschappij tien dagen lang verschillende aanbiedingen kunnen boeken op de website van Ryanair.

Wil je gebruik maken van tot €20 korting op retourvluchten in de winter, dan dien je voor vanavond middernacht te boeken. Houd Ryanair.com in de gaten voor de nieuwste dagelijkse aanbiedingen, waarbij volgens de airline de laagste tarieven in Europa nog lager worden.

SNCF: met de trein door Frankrijk voor €25

In de week van Black Friday kun je bij SNCF een kortingskaart, waarmee je door heel Frankrijk reist, voor €25 kopen in plaats van de reguliere €49. Boek deze via OUI.sncf voor 2 december en kies een ingangsdatum maximaal 3 maanden vanaf de dag dat je bestelt.

Ook profiteer je bij SNCF deze week nog van andere Black Friday-aanbiedingen, zoals lage prijzen met INTERCITES, OUIGO ticketdeals en korting op hotelboekingen.

Gek op aanbiedingen? Bekijk deze pagina voor meer mooie acties. 

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten