Top 10 meest ‘wishlisted’ accommodaties wereldwijd

Top 10 meest ‘wishlisted’ accommodaties wereldwijd

Inhoudsopgave

Airbnb bestaat tien jaar en in al die tijd zijn er heel wat accommodaties op het platform bijgekomen. Om orde te scheppen kun je accommodaties op je wishlist zetten. Duizenden Airbnb-gebruikers wereldwijd deden dit, resultaat: de top 10 meest wishlisted accommodaties.

Uit de verlanglijstjes van Airbnb-gebruikers wereldwijd blijkt dat Trullo Edera, het sprookjeshuis in Italië bovenaan staat. 164.444 keer werd deze accommodatie met een hartje bestempeld. Op de tweede plek van de reisverlanglijst staat een woning in een klif in Griekenland. En de derde plek is voor deze romantische hut in Armenië.

De 10 meest begeerde Airbnb’s wereldwijd

1. Dit sprookjeshuis met een adembenemend uitzicht in Ostuni, Italië – wishlisted: 164.444
Slaap onder de ‘I sette Coni’, wat de zeven ketels betekent, lees onder een olijfboom of loop een klein stukje om bij een pittoresk strand te komen.

2. Deze grotwoning met uitzicht op zee in Santorini, Griekenland – wishlisted: 133.869
Dit 250 jaar oude huis werd gebouwd in een klif en oorspronkelijk gebruikt als wijnkelder. Geniet met een goed glas wijn in het bad met uitzicht op zee.

3. Deze romantische hut in Armenië, Colombia – wishlisted: 99.622
Geniet van tropisch fruit en groenten die op de kleine biologische boerderij, waar deze hut ligt, worden geteeld. Deze hut ligt ook midden in de koffieregio van Colombia en is dus bij uitstek een ideale bestemming om koffie te proeven.

4. Dit eco-bamboe huis in Selat, Bali – wishlisted: 77.177
Een bamboehuis van twee verdiepingen in een authentiek Balinees dorp vanwaar je met een scooter, die bij de huurprijs in zit, het eiland kan ontdekken.

5. Deze luxueuze stenen villa in Kreta, Griekenland – wishlisted 76.658
Dit huis is in een rots gebouwd en was ooit een familiehuis. De villa kijkt uit over het turquoise water van de Kissamos Bay.

Boomhut in Fern Forest, Hawaii

6. Deze boomhut in Fern Forest, Hawaï – wishlisted: 66.366
Volg de rode vulkanische weg naar deze afgelegen hut. De Hut ligt aan de rand van het Hawaii Volcanoes National Park op Big Island. Je slaapt er ver weg van gevaar maar dichtbij avontuur!

7. Deze eco-bamboe hut in Ubud, Bali – wishlisted: 65.644
Alleen een klamboe tussen jou en de prachtige natuur van bali. Deze hut ligt tussen de rijstvelden van Ubud en beschikt over een zoutwater zwembad.

8. Dit off-grid ithuis in Yucca Valey, Californië, Verenigde Staten – wishlisted: 63.669
Dit huis is omgeven door glas en heeft een industriële look & feel en ligt midden in een vallei. Je hebt er geen wifi en televisie zodat je helemaal opgaat in de prachtige natuur.

9. Dit beeldschone paleis in Marrakesh, Marokko – wishlisted: 59.838
De gerestaureerde riad is een echt paleis. Loop door kleurrijke bogen naar het dag om een verse muntthee te drinken, maak de mooiste Instagram foto’s of kom tot rust on de bananenbomen in de binnentuin.

10. Deze villa aan de waterkant in Kotor, Montenegro – wishlisted 52.964
Op het privéterras van deze villa heb je uitzicht op de mooiste twee attracties van de baai: islands of Sv. Dorde en Lady of the Rocks.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten