Top 10 zomerse fiets experiences wereldwijd

Top 10 zomerse fiets experiences wereldwijd

Inhoudsopgave

Het einde van de Tour de France nadert en met het aanhoudende warme weer is heel Nederland in vakantiesferen beland. Bekende wielrenners passeren momenteel de mooiste plekken op weg naar de Champs-Élysées. Voor wie zelf op zoek is naar de leukste plekken om te fietsen zet Airbnb de populairste fiets experiences wereldwijd op een rij. Check de top 10 en ontdek waar jij deze zomer nog je eigen Tour kunt rijden.

Naast accommodaties vind je op airbnb.nl ook een aantal verschillende experiences. Denk aan een culinaire wandeling, een boottocht tijdens zonsondergang, maar dus ook aan allerlei soorten fietstours verzorgd door locals.

Airbnb biedt bijna 450 fiets experiences aan op hun platform. Vooral de ervaringen die fietsen met food combineren zijn ontzettend aan het groeien in populariteit. Ben je geïnspireerd door de Tour de France maar verkies je eten, wijn en cultuur boven extreme tochten en veel zweten? De helft van onderstaande top 10 is zo’n combinatie waarbij je al fietsend en proevend kennis maakt met een stad. Ga je deze zomer naar Frankrijk, Italië, Portugal, de Verenigde Staten, Mexico of Japan? Dan heb je geluk! Deze landen behoren tot de lijst met de meest populaire fiets experiences van Airbnb, er is voor ieder wat wils.

De 10 meest populaire Airbnb fiets experiences wereldwijd:
• Ontdek de verborgen parels van Parijs met deze fiets tour
• Proef van ‘s werelds beste taco’s in Mexico
• Bezoek de onontdekte hotspots van Osaka, Japan
• Fiets buiten de gebaande paden in Parijs
• Geniet van lokale hapjes en ontdek West-Tokio
• Laat je langs de favoriete bakkerijen en markten van de Franse locals leiden
• Fiets door Beverly Hills, Bell Air en Hollywood
• Bezoek het prachtige Versailles onder het genot van een hapje en drankje
• Beleef het magische Rome
• Ontdek de leukste vissersdorpen en mooiste stranden in de Caparicana regio

Er rest alleen nog de vraag: waar fiets jij deze zomer?

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten