Een kerstwens komt uit: overnacht in het Home Alone huis

Inhoudsopgave

Deze kerst kunnen fans hun droom laten uitkomen met een overnachting in het originele Home Alone huis. Terwijl de McCallisters weg zijn op hun jaarlijkse reis (allemaal behalve de tarantula, deze keer), krijgen vier gasten de kans om hun favoriete scènes uit de kerstklassieker te herbeleven en hun innerlijke acht-jarigen de vrije loop te laten voor een avond zonder de onderbreking van vervelende indringers.

Home Alone
Foto: Sarah Crowle

Airbnb

Grote broer Buzz McCallister zal zich bij duizenden verhuurders op Airbnb voegen door deze maand de deuren van zijn huis in Chicago te openen als het ultieme cadeau. Na de release van Home Sweet Home Alone, de gloednieuwe kerstfilm die nu te streamen is op Disney+, biedt dit Airbnb verblijf een onvergetelijke manier om de feestdagen te vieren.

Tijdens hun verblijf zullen de gasten genieten van:

  • Gezellige kerstsfeer met twinkelende lichtjes en een perfect getrimde boom om het seizoen te vieren.
  • Een overvloed aan valstrikken (maar maak je geen zorgen – je mag ze zelf plaatsen.
  • Alle jaren ’90 favorieten, inclusief Chicago’s beste pizza en een diner bij kaarslicht van magnetronbare Kraft Macaroni & Cheese.
  • Een ontmoeting met een levensechte tarantula.
  • Een filmavond met het nieuwe kerst-avontuur Home Sweet Home Alone.
  • Een LEGO Ideas Home Alone set om mee te nemen en thuis te bouwen.

Donatie

Het is het seizoen van het geven, dus ter ere van het allereerste verblijf in het McCallister huis, zal Airbnb een eenmalige donatie doen aan Chicago’s La Rabida Children’s Hospital, dat is gewijd aan het behoud en de verbetering van de kwaliteit van leven voor elk van haar patiënten met complexe aandoeningen, handicaps en chronische ziekte. Fans kunnen vanaf dinsdag 7 december een verzoek indienen om dit verblijf te boeken op de website van airbnb. Bekijk hier het Home Alone huis op Airbnb.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten