TUI breidt verder uit op Kaapverdië

TUI breidt verder uit naar Kaapverdië

Inhoudsopgave

TUI kondigt Santiago aan als nieuwe Kaapverdische bestemming. Naast de populaire eilanden Sal en Boa Vista, introduceerde TUI afgelopen jaar al São Vicente en Santo Antão. Daar komt nu dus nog een vijfde eiland bij. Vanaf 1 november vliegt TUI fly elke woensdag naar Santiago, in combinatie met Sal. Ticket only is nu boekbaar en pakketreizen vanaf half april.

Santiago
Santiago is niet alleen het meest veelzijdige, maar ook het meest Afrikaanse eiland van Kaapverdië, aldus TUI. ‘Dit eiland biedt een kans om kennis te maken met een stukje Kaapverdië dat nog niet door de massa ontdekt is en waar toeristen nog een bijzonderheid zijn. TUI biedt een selectie van hotels in Praia en op de mooiste plekjes in het binnenland.’

Vluchtschema
In de zomer vliegt TUI fly vijf keer per week naar Sal, twee keer naar Boa Vista en één keer naar São Vicente. Komende winter vliegt TUI fly zeven keer per week naar Sal, drie keer per week naar Boa Vista, twee keer per week naar São Vicente en één keer per week naar Santiago. Er wordt in ongeveer zes uur naar de bestemmingen gevlogen met een Boeing 737-800 met Economy en Comfort. Ticket only is nu boekbaar en pakketreizen vanaf half april.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten