Update TravelBird: TUI vangt reizigers op

Update TravelBird: TUI vangt reizigers op

Inhoudsopgave

TUI helpt de SGR bij het opvangen van Travelbird-reizigers die op nu in het buitenland verblijven. Er zijn zich op dit moment ruim 6000 reizigers die een vakantie bij TravelBird geboekt hadden, in Nederland en in het buitenland.

Een aantal van hen wordt mogelijk geconfronteerd met problemen, zoals hotels die betaling ter plaatse verlangen of reizigers zelfs zullen weigeren. De TravelBird klanten die nu op reis zijn en ter plaatse tegen problemen aanlopen, kunnen contact opnemen met TUI via 088-0885840 of travelbird@tui.nl.

TravelBird klanten die nog moeten vertrekken, kunnen met hun vragen ook terecht op mailadres travelbird@tui.nl. Of hun vakantie door kan gaan hangt van verschillende factoren af. In veel gevallen kan de reis alsnog door TUI uitgevoerd worden, zo laat de woordvoerder van TUI weten.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten