USA opent grenzen vanaf 8 november voor reizigers uit Europa

Amerika

Inhoudsopgave

De Verenigde Staten openen vanaf 8 november aanstaande de grenzen voor volledig gevaccineerde buitenlandse reizigers, dat bevestigt Kevin Munoz (White House Assistant Press Secretary).

Reizigers moeten een vaccinatiebewijs kunnen tonen voordat ze aan boord gaan van vliegtuigen die naar de VS vliegen.

Europa

Het Witte Huis kondigde op 20 september aan dat de USA de beperkingen voor luchtreizigers uit 33 landen, waaronder China, India, Brazilië en het grootste deel van Europa, begin november zou opheffen. De precieze datum werd toen nog niet bekendgemaakt; 8 november 2021 is door het Witte Huis bevestigd.

KLM: vlieg samen voordeliger naar Amerika

Boek nu jouw accommodatie in Amerika!

Inreisverbod

Het Amerikaanse verbod op niet-essentiële reizen is sinds begin 2020 van kracht. Het begon voor reizigers uit China, maar al snel volgde het inreisverbod voor reizigers uit landen als Iran, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Brazilië, Zuid-Afrika India en Europa.

KLM

De recente openingen zorgen ervoor dat onder meer KLM heeft besloten extra vluchten aan te bieden naar de USA, zoals vanaf 7 december aanstaande naar Las Vegas en Miami. Eerder omgeboekte passagiers kunnen contact opnemen met KLM om kosteloos omgeboekt te worden naar de directe vlucht.

https://twitter.com/KMunoz46/status/1448994395957641241?fbclid=IwAR0NMU6JTQ5Ric3foOYr6gIC_x46bsw-PVpWj94bVJ4zxv1sddIXbSYjS_Q

Meer inspiratie opdoen over de USA? Kijk dan hier!

Sharon Evers

Sharon Evers

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten