Verblijven in een echte Pokémon kamer in Japan

Inhoudsopgave

Pokémon is misschien wel een van de bekendste fenomenen over de hele wereld en nu zijn er echte Pokémon kamers in Tokio en Kyoto. Pokémon komt oorspronkelijk uit Japan en in deze hotelkamers kunnen de grootste fans zich helemaal terugvinden in de wereld van Pokémon.

Knuffelen met een gigantische Snorlax

Onlangs schreef Lonely Planet een artikel over de kamers in Japan. Bij het Apartment Hotel MIMARU zijn de Pokémon kamers onthuld. In elke kamer is een uniek behang te vinden met diverse motieven en personages uit Pokémon. Als dat niet genoeg is om fans te enthousiasmeren, kunnen ze ook knuffelen met een gigantische Snorlax, te vinden in elke kamer. Op borden, mokken en ander servies zijn de figuren ook te vinden.

Ontvang unieke cadeaus

Beddengoed en tafels zijn versierd met Poké balls. Daarnaast krijgt elke gast die bij het hotel een reservering maakt een pakketje vol met exclusieve cadeaus zoals een origineel ontworpen Pokémon handdoek. Als een echte fan is dit natuurlijk een droom die uitkomt.

Niet het enige hotel met een thema

De kamers zijn nu beschikbaar bij MIMARU Tokio Ueno East en MIMARU Tokio Hatchobori in de stad Tokio. Ook vind je de kamers in Kyoto bij MIMARU Kyoto – Shinmachi Sanjo, MIMARU Kyoto Station en MIMARU Kyoto – Kawaramachi Gojo. Hoewel de stad zich voorbereidt op de Olympische Spelen deze zomer, zullen reizigers zoeken naar interessante en unieke accommodaties. Japan biedt namelijk gekke maar mooie hotels aan, zoals het Book & Bed Hotel in Tokio, waar je slaapt in een boekenkast, of het Keio Plaza hotel, waar je Hello Kitty kamers vindt.

Weet je niet zo goed wat je kan doen in Tokio? Lees dan snel voor een aantal insider tips! Een reis boeken buiten het hoogseizoen kan het makkelijkst via Skyscanner.nl. Ga in de maand april voor een aangename temperatuur en nét voor de olympische spelen beginnen.

Lotte Broers

Lotte Broers

Hi! Ik ben Lotte en werk op de redactie bij Voyago.nl. Ik houd van reizen en kan niet wachten om de wereld meer te gaan ontdekken. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland, waar je mij kan vinden op het prachtige Kreta. Spanje blijft ook een favoriet, zeker na vijf maanden in Noord-Spanje te hebben gewoond. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje via info@voyago.nl!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten