Victoria’s Secret opent op Eindhoven Airport

Victoria’s Secret opent op Eindhoven Airport

Inhoudsopgave

Een vierde Victoria’s Secrets filiaal in Nederland opende donderdag 13 april in de vertrekhal op Eindhoven Airport. De winkel beschikt over een panty-bar, beautyproducten en accessoires.

Bezoekers maakten gisteren (13 april) bij een aankoop in Victoria’s Secret op Eindhoven Airport kans op een trip naar Victoria’s Secrets flagship store in Londen. Op 18 april 2017 wordt via de facebookpagina van Eindhoven Airport het winnende kassabonnummer bekendgemaakt.

‘We hebben gezocht naar een mooi en populair merk voor op de luchthaven, passend bij de wensen van onze passagiers. Victoria’s Secret is een echte aanwinst voor onze terminal’, meldt  Flip Estourgie, commercieel directeur Eindhoven Airport. ‘Het feit dat dit de eerste Victoria’s Secret winkel is in Zuid Nederland en Noord België maakt het ook zeer interessant. Niet alleen voor onze passagiers, maar ook voor andere bezoekers uit de regio.’

De Victoria’s Secret Store bevindt zich in de vertrekhal van de airport, nog voor de security check. De winkel is dus voor alle bezoekers bereikbaar en dagelijks geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten