Yoga bij zonsopkomst in Zwitserland

Yoga bij zonsopkomst in Zwitserland

Inhoudsopgave

Weet je wat pas een echt ontspannen vakantie is? Yoga beoefenen tussen de bergtoppen in Zwitserland. Het land biedt namelijk een scala aan inspirerende locaties voor yoga-sessies.

Wat denk je van een yoga-klas op de top van de 2865 meter hoge Rothorn bij Lenzerheide? Dat kan tijdens een van de speciale lessen van yoga-docente Astrid Parpan. Tijdens zonsopkomst kun jij je op 6 ochtenden in juli, augustus en september bij haar aansluiten.

Een pakket inclusief kabelbaanticket, yogales van 40 minuten en ontbijt in het bergrestaurant kost 76 Zwitserse frank (€69).

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten