Wie is de Mol 2019 locaties: aflevering 9

Inhoudsopgave

De eerste opdracht van deze laatste aflevering in Colombia vindt plaats in de rivier de Rio Don Diego. De rivier ontspringt in de Sierra Nevada de Santa Marta, in het noordoosten van het departement Magdalena, in het hart van het Sierra Nevada de Santa Marta Nationaal Park. Het stroomt dan naar het noorden voordat het in de Caribische Zee uitmondt. Een leuke activiteit om te doen is met de stroming mee te varen op een opblaasband, tubing wordt het genoemd. De deelnemers moesten op verschillende strandjes torens bouwen met blokken die ze uit het water moesten halen.

Vervolgens werden er geen nieuwe locaties meer aangedaan en werd er teruggeblikt op de verschillende opdrachten en de bijbehorende locaties. Wil je ook terugblikken op de locaties van afgelopen seizoen? Dat kan hieronder!

Bekijk de locaties van aflevering 1

Bekijk de locaties van aflevering 2

Bekijk de locaties van aflevering 3

Bekijk de locaties van aflevering 4

Bekijk de locaties van aflevering 5

Bekijk de locaties van aflevering 6

Bekijk de locaties van aflevering 7

Bekijk de locaties van aflevering 8

Zaterdag weten we wie de mol is! De finale is te zien om 20:30 op NPO1 of live bij te wonen in Amsterdam.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten