Weekly gadget: zelf verse koffie onderweg maken

Weekly gadget: zelf verse koffie onderweg maken

Inhoudsopgave

Ga je kamperen of backpacken en kan jij niet zonder je dagelijkse kopje koffie? Dan hebben we iets leuks voor je! De kleinste espressomachine ter wereld.

De Handpresso Hybrid is naar verluidt ’s werelds kleinste espressomachine. Hij is compact, licht en werkt zonder stroom. Perfect dus voor de kampeerders en backpackers onder ons. Je brengt het apparaat onder druk door middel van een pompsysteem.

Giet heet water in het reservoir en vul de domepod met koffie. De hoeveelheid bepaal je helemaal zelf. Druk op de knop en vul zo je kopje heerlijk verse espresso. Je gebruikt de Handpresso Hybrid in combinatie met gemalen koffie of met koffiepads.

Handpresso Wild Hybrid – Espressomaker to Go

Niet zo’n liefhebber van espresso? Bekijk onze andere travelgadgets.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten