Met deze travelgadget maak je geweldige foto’s

Met deze travelgadget maak je geweldige foto's

Inhoudsopgave

De travelgadget is terug, want ook in 2018 voorziet Voyago.nl je van de beste travel musthaves. Elke week selecteren we een gadget die meer dan de moeite waard is om in huis te halen. En om mee op reis te gaan natuurlijk!

Gorillapod Hybrid
De Gorillapod Hybrid van Joby is de ideale travelgadget en partner voor je compacte systeemcamera of hybride camera. Dit geëvolueerde statief is super stevig en maakt het mogelijk om met precisie te richten voor de meest professionele foto’s. Deze variant van de Gorillapod heeft de voordelen van een gewone tripod, maar het minibalhoofd maakt de inzetbaarheid net iets groter.

Nieuw aan deze hybride versie is de geïntegreerde aluminium kogelkop die je 90 graden kunt kantelen voor portretfoto’s en 360 graden is te draaien voor de mooiste panorama’s. De tripod weegt 191 gram en is 25,7 centimeter hoog. Dankzij het draagvermogen van maximaal 1 kilogram matcht de Gorillapod met de meeste compacte systeemcamera’s, zoals de Olympus PEN, Sony NEX, Fuji X, Canon EOS M en Nikon 1.

Je bestelt de Gorillapod hier!

Joby Gorillapod Hybrid | Flexibel statief voor camera’s tot 1kg

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten