Begin nu met sparen voor die wereldreis

Begin nu met sparen voor die wereldreis

Inhoudsopgave

Voyago.nl kiest elke week een travelgadget uit: van een stadsplattegrondpuzzel van Amsterdam tot wat meer technische musthaves zoals de Gorillapod Hybrid en de Mifi router. De gadget van deze week helpt om te sparen voor die wereldreis.

De fanatieke globetrotter is continu opzoek naar nieuwe plekken om te ontdekken en ervaringen om op te doen. En hoewel dat de afgelopen jaren steeds makkelijker en goedkoper is geworden, reizen kost geld en dat is een feit. Sparen is daarom slim, maar niet makkelijk…

Om je hierbij een beetje te helpen, is er de perfecte spaarpot. Deze spaarpot, in de vorm van een koffer, is bedrukt met de wereldkaart en herinnert je altijd aan waarvoor je spaart. Geen excuus meer dus! Haal deze spaarpot in huis en sparen voor die wereldreis, wordt een stuk makkelijker.

Koop hem hier! Of bekijk al onze travelgadgets.

De spaarpot met wereldkaart

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten