Top 5 weekly travelgadgets #13

Travel gadgets voor op vakantie

Inhoudsopgave

Voyago.nl stelt elke week de top 5 travelgadgets samen. Musthaves voor de wereldreiziger en ook gewoon leuk om te hebben. Wedden dat het moeilijk wordt om deze gadgets te laten liggen, veel succes!

Bagageweegschaal

Niets is vervelender dan bijbetalen op de luchthaven omdat je koffer te zwaar is. Gelukkig kun je dat voorkomen dankzij de vondst van de digitale bagageweegschaal. Deze is compacter en steviger dan de traditionele bagageweger. Je bevestigt het koord van de weegschaal aan het handvat van je bagage en zo weeg je makkelijk tot 40 kilo aan gewicht.

Digitale bagageweger – Bagageweegschaal – Kofferweegschaal – Incl. Gratis batterijen – Zeer nauwkeurig

Magnetische wereldkaart

Ook wereldreizigers zijn niet altijd onderweg, want zo luidt het spreekwoord: oost west, thuis best. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de reislust daarmee verdwijnt. Met deze magnetische wereldkaart kies je op een leuke manier waar de volgende reis naartoe gaat, zo thuis op je eigen koelkast. Maak de kaart extra persoonlijk door middel van de bijgeleverde beschrijfbare magneten.

Magnetische Wereldkaart

Waterproof notebook

Herinneringen noteren is voor een globetrotter onmisbaar. Soms werken de omstandigheden echter tegen. Als het regent bijvoorbeeld of jouw notebook om een andere reden nat en vies wordt. Daar wil je je op reis natuurlijk geen zorgen over maken. Daarom hebben we iets leuks voor je: drie duurzame en waterproof notieboekjes in broekzakformaat.

All Terrain

Persoonlijke waterfilter

Wie een beetje actieve vakantie heeft, weet hoe belangrijk het is om veilig water te kunnen drinken. Dankzij de persoonlijke waterfilter van LifeStraw wordt water uit de sloot zelfs drinkbaar. Ook in landen waar het kraanwater niet drinkbaar is, biedt deze filter de uitkomst. Door zijn compacte en lichte uitvoering past hij bovendien makkelijk in je bagage.

LifeStraw Personal waterfilter

Navulbare parfumverstuiver

Parfumflesjes van meer dan 30ml kunnen lastig zijn op reis. Vaak zijn ze best zwaar en kunnen ze gaan lekken. En als je naar een warm land reist, kan zonlicht en warmte zelfs funest zijn voor je parfum. Jammer toch? Vul daarom deze parfumverstuiver in reisformaat, hij is geschikt voor in je handbagage en de rest van je geurtje blijft goed bewaard.

FLO navulbare parfum verstuiver

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten