Deze zomer met Uber ook naar stranden Costa del Sol

Deze zomer ook met Uber naar stranden Costa del Sol

Inhoudsopgave

Uber is vanaf deze zomer ook beschikbaar in de Costa del Sol om je van en naar het strand te helpen of door de binnenstad van Málaga of Marbella te vervoeren. UberX, Ubers betaalbare optie, wordt begin juni in het gebied gelanceerd.

Het gebied waar Uber beschikbaar is strekt zich uit over de beroemde stranden van de Costa del Sol en bestrijkt een regio van meer dan 60 kilometer en de bekende steden Málaga, Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas en Marbella.

Jaarlijks bezoeken 12 miljoen toeristen de Costa del Sol, waardoor goede toegang tot verschillende manieren van vervoer geen overbodige luxe is. Het is dan ook niet opmerkelijk dat er veel vraag is naar Uber in de zomerperiode.

Data van Uber laat zien dat in de afgelopen drie zomers meer dan 150.000 mensen de Uber app hebben geopend in het gebied van de Costa del Sol om te kijken of de service beschikbaar is, waaronder ook veel Nederlandse vakantiegangers. Reizigers uit 138 landen hebben sinds januari geprobeerd om in dat gebied met Uber te reizen.

Is de Costa del Sol niet jouw ideale vakantiebestemming? Geen zorgen, er zijn nog meer stranden waar Uber je naartoe kan brengen. Hieronder een selectie:

Split / Dubrovnik, Kroatië (check dan even UberBoat)
Barcelona, Spanje
Rio de Janeiro, Brazilië
Kaapstad, Zuid-Afrika
Honolulu, Hawaii
Nice, Frankrijk
Miami, Verenigde Staten
Santa Monica, Verenigde Staten
Sydney, Australië
Tel Aviv, Israël
Zandvoort, Nederland

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten