Beste reisbureau van Nederland 2017 bekend

Beste reisbureau van Nederland 2017 bekend

Inhoudsopgave

De winnaar van de verkiezing Beste Reisbureau van het Jaar 2017 is bekend: TUI Terneuzen. Na een spannende strijd is maandagavond 15 mei tijdens een gala-avond in het Naarderbos de nummer 1 bekendgemaakt.

Op de tweede en derde plaats eindigden reisbureaus Travelcenter De Wit uit Veghel en Reisbureau Franeker uit Franeker.

Dat de jury onder de indruk is van de reisbureaus van TUI was al duidelijk: dit jaar zijn er vijf provinciale titels voor TUI. Het is volgens de jury een indrukwekkende prestatie om de ongeveer 130 winkels naar de top te leiden.

Op de door de jury gehanteerde harde criteria als omzet, arbeidsproductiviteit, omzet per uur en winst, maar ook de resultaten uit het Mystery Buyer Onderzoek en het Klant-tevredenheidsonderzoek, scoort TUI Terneuzen als beste. Voor zover de jury kan beoordelen, is TUI Terneuzen het meest rendabele reisbureau van Nederland.

De twaalf provinciewinnaars bezochten enkele weken geleden Aruba, als onderdeel van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2017. Lees hier meer over de jaarlijkse verkiezing.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten