TUI reisbureaus vanaf 6 mei weer gefaseerd open

TUI reisbureaus vanaf 6 mei weer gefaseerd open

Inhoudsopgave

Na zeven weken sluiting, openen op woensdag 6 mei een aantal TUI reisbureaus weer de deuren en zijn klanten op afspraak welkom. In eerste instantie gaan tien reisbureaus open, uiteraard volgens de geldende veiligheids- en hygiënemaatregelen, zodat er op een veilige manier gewerkt kan worden.

Maatregelen en materialen

De reisbureaus zijn voorzien van alle materialen die nodig zijn om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen, zoals een plexiglas scherm, een paal met handgel en stoelhoezen die makkelijk zijn schoon te maken. De oppervlakte van de reisbureaus biedt bovendien de gelegenheid om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Daarnaast is er een door RIVM goedgekeurd protocol opgesteld met gedragsregels voor zowel klant als medewerker. Er wordt gewerkt met twee medewerkers in het reisbureau en er worden maximaal twee personen tegelijkertijd ontvangen. De richtlijnen zijn buiten en in het reisbureau duidelijk zichtbaar voor de klant.

Op afspraak

Via een speciaal ontwikkeld afsprakensysteem kun je een afspraak maken met een reisbureau of een specifieke reisadviseur. Deze afspraak kan vervolgens plaatsvinden via videobellen of met een bezoek aan het reisbureau. Bij een bezoek aan het reisbureau worden afspraken ruim gepland, zodat klantbezoeken elkaar niet overlappen en er tijd is voor schoonmaak tussen de afspraken door.

De tien reisbureaus die als eerste open gaan zijn:
– Almere
– Nieuwerkerk aan den IJssel
– Oss
– Leeuwarden
– Haarlem Houtplein
– Eindhoven Woensel
– TUI Effting Eindhoven
– Leidschendam
– Den Haag Frederik Hendriklaan
– Zutphen

De openingstijden zijn vooralsnog van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Na een korte testfase zal bekeken worden welke reisbureaus nog meer open kunnen. Dit zal uiteraard ook afhangen van de besluiten van de overheid voor de periode na 20 mei. Klik hier als je liever online boekt bij TUI.

Check deze pagina voor nog meer reisnieuws rondom het coronavirus.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten