5x super praktische travelgadgets

5x super praktische travelgadgets

Inhoudsopgave

Travelgadgets zijn er om het leven makkelijker te maken, maar sommige zijn natuurlijk praktischer dan andere. Deze week heeft Voyago.nl vijf extra praktische musthaves. Deze items komen misschien niet als eerst in je op, maar zijn reuze handig!

#1 Reishangmat

Deze tweepersoons reishangmat is gemaakt van parachutestof. Deze stof is vederlicht, dus prettig om mee te reizen. Na gebruik stop je hem in het bijgeleverde zakje, je houdt een compact en licht pakketje (650 gram) over. En geen zorgen of hij stevig genoeg is, de hangmat kan een gewicht tot 180 kilo dragen.

MoreThanHip – Reis Hangmat – Blauw – 2-Persoons

#2 Mini ventilator

Lig je op een tropisch strand te genieten van de zon, maar heb je het idee dat je ondertussen wegsmelt van de warmte. Herkenbaar? Wellicht heb je hier nog niet aan gedacht: een mini ventilator die je makkelijk aan je telefoon bevestigt. Hij is zo klein dat hij overal mee naartoe te nemen is, verkoeling is zo altijd binnen handbereik. (Alleen voor Android toestellen.)

Mini ventilator voor Android telefoon wit

#3 Warmtezak

Van snelle verkoeling gaan we naar snelle opwarming. Met deze pocketsize warmtezakjes heb je het nooit meer koud, perfect om bij je te hebben tijdens een actieve reis met outdoor activiteiten. De zakjes zijn minimaal 1000 keer opnieuw te gebruiken, na gebruik laat je ze simpelweg uitkoken in kokend water. Tip: de zakjes kunnen ook gekoeld worden.

Heat In A Click – Warmtezak (vierkant, 2stuks)

#4 Crumpled city map

Volgens de maker is dit de lichtste kaart ter wereld: onverwoestbaar, zacht en waterproof. Dankzij het flexibele materiaal waar de kaart van is gemaakt, is hij ontzettend makkelijk in gebruik. De papieren kaart die je eerst netjes moet opvouwen voor je hem weer in je tas stopt, is verleden tijd.

Crumpled City Map New York

#5 Waszak

Ben jij iemand die je kleding op bestemming niet uit je koffer haalt en daarom de schone en vuile kleding altijd door elkaar hebt liggen? Bij het inpakken zul je er waarschijnlijk niet aan hebben gedacht, maar een waszak is voor jou de oplossing. Deze waszak heeft ook nog eens een leuke Aziatische opdruk!

DOIY Koinobori waszak rood

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten