Full Metal Cruise met TUI: 45.000 blikken bier

Full Metal Cruise met TUI: 45.000 blikken bier

Inhoudsopgave

TUI Cruises scoort in Duitsland met cruises voor speciale doelgroepen. Zo is deze week de verkoop gestart voor de zesde editie van de Full Metal Cruise, waarbij een schip vol hardrock fans volgend jaar april over de Middellandse Zee vaart.

Goed beschouwd verandert de Mein Schiff 2, een van de schepen van TUI Cruises, in een drijvend heavy metal-festival. Aan boord zijn artiesten van naam en faam, althans bij de doelgroep, zoals de Griekse gitarist Gus G., die nog heeft gespeeld met Ozzy Osbourne.

Ook de activiteiten aan boord zijn afgestemd op de doelgroep. Er zijn meet & greets met artiesten, er is uiteraard een tatoeage-kunstenaar aan boord en er is zelfs speciale metal-wellness aan boord, al blijft onduidelijk wat er zo metal is aan de wellness.

TUI Cruises verwacht dat de zesde editie van de speciale cruise, die plaatsvindt van 15 tot en met 20 april 2018 tussen Mallorca, Marseille, Valencia en terug, snel uitverkocht zal zijn. Bij de vorige Full Metal Cruise gingen er 45.000 blikken bier en 900 kilo curryworst doorheen.

Theo de Reus

Theo de Reus

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten