Full Metal Cruise binnen twintig minuten uitverkocht

Full Metal Cruise binnen twintig minuten uitverkocht

Inhoudsopgave

De zesde editie van de Full Metal Cruise van het Duitse TUI Cruises, speciaal voor hardrock fans, blijkt een groot succes. De beschikbare plaatsen op de cruise, die in april 2018 plaatsvindt, waren in twintig minuten uitverkocht.

De Mein Schiff 2 van TUI Cruises verandert van 15 tot en met 20 april 2018 in een drijvend heavy metal-festival. Het schip vaart dan tussen Mallorca, Marseille, Valencia en terug. De echte fans zullen vooral aan boord bezig zijn met muziek. Leuk feitje: bij de vorige Full Metal Cruise gingen er 45.000 blikken bier en 900 kilo curryworst doorheen.

Muziekcruise
Themacruises doen het goed op de Duitse markt, die inmiddels in omvang de Britse cruisemarkt voorbij is gestreefd. Inmiddels is de verkoop begonnen voor een muziekcruise met de Queen Mary 2. De cruise duurt van 27 mei tot en met 1 juni 2018 en begint in Hamburg. De Duitse zanger Peter Maffay geeft onderweg drie concerten aan boord. Zijn repertoire zal bij hardrock fans wat minder in de smaak vallen, maar die hebben hun eigen cruise al.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten