Grijp je kans: overnacht in het Holland Heineken House

Grijp je kans: overnacht in het Holland Heineken House

Inhoudsopgave

Voor het eerst biedt Heineken een unieke kans aan Oranjefans: een overnachting in het wereldberoemde Holland Heineken House tijdens de Spelen in Zuid-Korea. Geniet van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat van de fantastische atmosfeer in een luxe oranje kamer, inclusief privé bar natuurlijk. Voor deze actie is Heineken een samenwerking aangegaan met Booking.com.

Sinds de eerste editie in 1992 te Barcelona is het Holland Heineken Huis uitgegroeid tot de ‘hottest ticket in town’. Fans over de hele wereld kunnen hier genieten van onvergetelijke momenten. Het HHH staat internationaal bekend als het nationale huis waar vele Nederlandse maar ook internationale sporters samenkomen om Oranjesuccessen te vieren tijdens de Spelen.

Ga ook voor goud met deze kans om met z’n tweeën te verblijven op deze bijzondere locatie in Gangneung, Zuid-Korea. Van 23 tot en met 27 januari kun je iedere dag vanaf 10.00 uur Nederlandse tijd op Booking.com één overnachting voor twee personen reserveren. Een overnachting kost slechts 32,500 Zuid-Koreaanse Won (ongeveer €25 per nacht). Gasten zullen tijdens hun verblijf in de HHH de ultieme oranje-ervaring beleven met optredens van Nederlandse artiesten zoals Van Velzen, Andre Hazes Jr. of Di-rect, een rondleiding achter de schermen en een bezoekje aan de TeamNL Lounge.

Pepijn Rijvers, Chief Marketing Officer van Booking.com: ‘Niets is mooier dan de adrenaline en opwinding die fans krijgen bij het kijken naar topsporters en topprestaties tijdens zo’n allesomvattend sportevenement. We zijn erg verheugd met deze samenwerking met Heineken en zien het als een spectaculaire viering van Nederlands trots. Wij bieden onze klanten hiermee een bijzondere ervaring bovenop ons brede aanbod van accommodatiemogelijkheden.’

Reserveer hier!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten