Halloween in Disneyland Paris: griezelen voor iedereen

Halloween Disneyland Paris

Inhoudsopgave

De Disney Schurken hebben tot en met 3 november 2019 Disneyland Paris overgenomen tijdens Disney’s Halloween Festival. Dit jaar worden zij vergezeld door Ursula, de boze zeeheks uit De Kleine Zeemeermin. Daarnaast komt er een nieuwe show, zijn er twee vernieuwde, spannende attracties en bezorgen Mickey en zijn vrienden de gasten van de Disneyland Paris een vreseleuke Halloween.

Tijdens het Halloween seizoen hebben de Disney Schurken altijd een aantal verrassingen in petto. Dit jaar wordt de schurkenbende vergezeld door de boze zee heks Ursula uit De Kleine Zeemeermin tijdens een nieuwe show vol schurkenstreken op Royal Castle Stage in het Disneyland Park. Disney’s Halloween Festival is een groots feest met een gezellige herfstsfeer in Main Street, U.S.A. en Frontierland in het Disneyland Park.

Betoverende sfeer

Grijnzende pompoenen, flikkerende lampjes en griezelige geluiden wekken een betoverende sfeer tot laat in de avond. Mickey en Minnie laten hun ondeugende trucjes zien tijdens de Halloween Cavalcade Mickey’s Halloween Celebration met Donald, zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, de drie kleine biggetjes en vele andere Disney Figuren. De paradewagen Mickey’s Illusion Manor is terug, dit jaar met Mélanie Ravenswood in haar trouwjurk en de geesten van Phantom Manor.

Exclusieve ontmoetingen met de Disney Figuren

Disney’s Halloween Festival biedt de gasten van het Disneyland Park exclusieve ontmoetingen met de Disney Figuren, zoals Minnie, Stitch en Max (Goofy’s zoon) en de Kolderkat uit Alice in Wonderland. Zij vieren feest in hun mooiste Halloween-outfits. Maleficent neemt de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje over met haar draakachtige doornenwand.

 

Phantom Manor

Gasten die van een beetje angst houden, kunnen hun hart ophalen bij Phantom Manor in Frontierland in het Disneyland Park. Deze iconische attractie in Disneyland Paris is in het voorjaar heropend na het grootste renovatieproject in zijn geschiedenis. Door middel van een mysterieuze rondleiding worden gasten vanuit elke hoek door geesten verrast.

The Twilight Zone Tower of Terror

In het Walt Disney Studios Park kunnen de gasten een nieuwe versie van The Twilight Zone Tower of Terror™ ervaren. De attractie is vanaf het Halloween seizoen vernieuwd met een nog spannendere dimensie en heeft niet één, maar meerdere nieuwe verrassingen.
Eenmaal voorbij de bekende gangen van het hotel, ondergedompeld in de verontrustende sfeer van een Twilight Zone-aflevering, stappen de gasten van het Hollywood Tower Hotel in een van de liftschachten. Hier beleven zij nieuwe verhalen met bijgewerkte geluids- en visuele effecten, die worden onderbroken door nieuwe en de meest indrukwekkende drop-sequenties dan ooit tevoren! Deze nieuwe scenario’s laten de gasten ‘vallen’ in het hart van het verhaal en voor het eerst is een iconisch personage van de attractie te zien.

Meer weten over het Halloween seizoen? Griezel hier verder…

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten